Ιστορία της Green Pantry

2008 – Norfolk, το Σπίτι της Green Pantry

Η εταιρία Green Pantry ιδρύθηκε στις αρχές του 2008 με κύριο στόχο να παράγει την πρώτη 100% φυσική και πλήρη τροφή για σκύλους στον κόσμο. Η τροφή περιείχε ένα μοναδικό μίγμα βιοενεργών βοτάνων, το Pura-Pel, και υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα – τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον φυσικό έλεγχο της εντερικής και εξωτερικής υγιεινής των σκύλων. Όλη η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται στην Αγγλία, με τοπικά προϊόντα που συσκευάζονταν σε ανακυκλώσιμο χαρτί.

2008 – 2013

Η εταιρία παράγει μόνο ένα προϊόν. Ξεκινώντας με μία μόνο σειρά προίόντων, Γαλοπούλα και Καστανό Ρύζι, είχαμε να ανταγωνιστούμε πολύ μεγαλύτερες σειρές από άλλες εταιρίες, Ωστόσο, μέσω σκληρής δουλειάς, οικογενειακού χαρακτήρα υπηρεσίες, ισχυρής αποφασιστικότητας και των εκπληκτικών σχολίων και κριτικών από τους κηδεμόνες σκύλων, η γκάμα προϊόντων και οι πελάτες μας αυξήθηκαν. Γνωρίζοντας ότι έπρεπε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις του κλάδου, αναπτύξαμε μια από τις πρώτες πλήρεις τροφές χωρίς δημητριακά στη Βρετανία με το προϊόν Πέστροφα, Σολομός και Λαχανικά.

Keith Allison, MA, FRSM*

Η εταιρία Green Pantry αποτελεί πνευματικό παιδί του αείμνηστου Keith Allison, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε στις αρχές του 2012 σε ηλικία 61 ετών. Ο Keith ήταν στενός φίλος των συνιδριτών Simon, Pauline και Andrew, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία τροφών κατοικίδιων ζώων. *FRSM: Fellow of the Royal Society of Medicine.

Κυνοτροφεία, Σκύλοι – Πρωταθλητές, Οικογενειακό Pet Shop

Ο Simon ήταν πάντα ένθερμος λάτρης των σκύλων. Μεγάλωσε περιτρυγιρισμένος από σκύλους και εργάστηκε σε κυνοτροφεία με κορυφαίους εκτροφείς στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Ο ίδιος ο Simon παρουσίασε με επιτυχία τα Old English Sheepdogs με το γνωστό πρόθεμα Simberdale. Ο Simon, η Pauline και ο Andrew κατείχαν και διοικούσαν μια επιτυχημένη επιχείρηση pet shop και χονδρικής για πολλά χρόνια, πριν δημιουργήσουν την Green Pantry.

Ως οικογενειακή επιχείρηση, η εταιρία παραμένει πιστή στις οικογενειακές της αξίες και προωθεί τα προϊόντα της μόνο μέσω αξιόπιστων συνεργατών.