Συστατικά των Τροφών Green Pantry

Συστατικά των Τροφών Green Pantry

Οι φυσικές και ολιστικές τροφές για σκύλους και γάτες Green Pantry παρασκευάζονται από κρέας κορυφαίας ποιότητας, κατάλληλα ισορροπημένους υδατάνθρακες, λαχανικά και βότανα, χωρίς να προστεθεί τίποτε άλλο. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με πολλές σύγχρονες τροφές κατοικίδιων ζώων, μπορούν να αφομοιωθούν από το σκύλο σας σωστά και με ασφάλεια.

Όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών Green Pantry, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των προ-βιταμινών, είναι εγγενή στις πρώτες ύλες. Η σύνθεση των φυσικών τροφών Green Pantry τις καθιστά ιδανικές για κουτάβια, ενήλικους, και προχωρημένης ηλικίας σκύλους· η βέλτιστη διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της καλής υγείας των σκύλων.

Κρέας: Χρησιμοποιούμε Μόνο Κρέας Κορυφαίας Ποιότητας

Κοτόπουλο – Γαλοπούλα – Αρνί – Πάπια – Πέστροφα – Σολομός
Το κρέας είναι η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης για τους σκύλους, καθώς έχουν τη δυνατότητα να το χωνέψουν πολύ καλά. Αλλά πέρα από την ποσότητα, η ποιότητα της πρωτεΐνης είναι εξίσου σημαντική· τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας που εφαρμόζουμε διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιούνται μόνο ανώτερα συστατικά υψηλής ποιότητας.

Υδατάνθρακες: ΧΩΡΙΣ Σιτάρι, Σόγια ή Καλαμπόκι

Ολόκληρο Λευκό και Καστανό Ρύζι – Ολόκληρο Κριθάρι – Ολόκληρη Βρώμη
Ένα από τα κλειδιά για την ισορροπημένη διατροφή του σκύλου είναι η χρησιμοποίηση μιας σειράς από ολόκληρους τύπους υδατανθράκων, κατάλληλα μαγειρεμένους και στις σωστές αναλογίες.  Από τα συστατικά μας εξαιρούμε τους κοινούς αλλεργιογόνους τύπους που σχετίζονται με γλουτένη ακατάλληλης μορφής, όπως σιτάρι, σόγια και καλαμπόκι.

Λαχανικά και Βότανα:
Φυσικός Έλεγχος της Εντερικής και Εξωτερικής Υγιεινής

Γλυκοπατάτα – Πατάτα – Καρότο – Ντομάτα – Σπανάκι – Βότανα
Τα λαχανικά και τα βότανα συχνά παραβλέπονται, αλλά αποτελούν εξαιρετικά σημαντικές πηγές φυσικών θρεπτικών μικροσυστατικών για τους σκύλους. Η γνώση των βιοενεργών αρχών των φυτών καθιστά δυνατή τη ρύθμιση του προφίλ των τροφών Green Pantry ώστε να λαμβάνουν υπόψη εξειδικευμένες διατροφικές απαιτήσεις των σκύλων.

green pantry symbols dog