Τρόποι Πληρωμής

Επιλέξτε ανάμεσα στους παρακάτω ευέλικτους τρόπους πληρωμής: Με Κάρτα, Μέσω Viva Wallet, Μέσω Paypal, ή με Αντικαταβολή.

Με Κάρτα

Με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners, Discover και American Express.

Για τη διασφάλιση των συναλλαγών και την απόλυτη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται από την Viva Wallet (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ) – ενός Ιδρύματος ηλεκτρονικού χρήματος που είναι αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Κατά την πληρωμή με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva Wallet χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Μέσω Viva Wallet

To Viva Wallet είναι ένα «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» (e-wallet) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφορά χρημάτων. Ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι παρόμοιο με έναν παραδοσιακό τραπεζικό λογαριασμό, με τη διαφορά ότι είναι αποκλειστικά διαδικτυακό.

Οδηγίες:

  • Πραγματοποιήστε είσοδο στον λογαριασμό σας.
  • Πατήστε το κουμπί «Κατάθεση» στο πάνω μέρος της οθόνης (το κουμπί με το σήμα «συν»).
  • Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε “Viva Payments” ως μέθοδο κατάθεσης και στη συνέχεια “Viva Wallet” ως τρόπο πληρωμής.

Μέσω PayPal

Μέσω PayPal σας δίνεται η δυνατότητα να στείλετε την πληρωμή σας γρήγορα και με ασφάλεια online χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Με Αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και είναι δωρεάν.