Είσαι Έτοιμος/η να Αποκτήσεις Σκύλο;

0%

Είχες σκύλο στο παρελθόν; (Ακόμη κι αν δεν ήσουν ο κύριος υπεύθυνος)

Εργάζεσαι με πλήρη απασχόληση;

Ζεις μόνη/μόνος σου;

Θέλουν όλα τα μέλη του νοικοκυριού σκύλο;

Έχεις παιδιά, ή σκοπεύεις να αποκτήσεις στα επόμενα 5-8 χρόνια;

Ποιος θα είναι ο κύριος υπεύθυνος του σκύλου;

Πως είναι τα οικονομικά σου;

Ποιά περιγραφή ταιριάζει καλύτερα με τη συνήθη κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σου;

Πόσο αγαπάς τα έπιπλα/τα παπούτσια/τα ρούχα σου;

Ποιός θα ασχολείται με το σκύλο τις ώρες που δεν θα είσαι στο σπίτι;

Είσαι Έτοιμος/η να Αποκτήσεις Σκύλο;
Είσαι Έτοιμος/η να Αποκτήσεις Σκύλο!

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσες, οι συνθήκες της ζωής σου επιτρέπουν την απόκτηση σκύλου άμεσα. Φαίνεται ότι έχεις τις δυνατότητες που απαιτούνται ώστε να του προσφέρεις τη φροντίδα που χρειάζεται και να είστε και οι δύο ευτυχισμένοι. Ετοιμάσου για μια συναρπαστική ζωή με το σκύλο σου, την οποία ευχόμαστε ολόψυχα και στους δύο!
Είσαι Σχεδόν Έτοιμος/η να Αποκτήσεις Σκύλο!

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσες, οι συνθήκες της ζωής σου δεν είναι ακόμη επαρκώς κατάλληλες για απόκτηση σκύλου. Φαίνεται ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες προσαρμογές, οι οποίες είναι απαραίτητες για να του προσφέρεις τη φροντίδα που χρειάζεται ώστε να είστε και οι δύο ευτυχισμένοι. Μην απογοητεύεσαι. Αν το θέλεις πραγματικά, μπορείς να ενημερωθείς για τις αλλαγές που είναι απαραίτητες και να είσαι έτοιμος/η στο κοντινό μέλλον!
Δεν Είσαι Έτοιμος/η να Αποκτήσεις Σκύλο!

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσες στο κουίζ, οι τωρινές συνθήκες της ζωής σου είναι ακατάλληλες για απόκτηση σκύλου. Φαίνεται ότι χρειάζεται να κάνεις πολλές προσαρμογές, οι οποίες είναι απαραίτητες για να του προσφέρεις τη φροντίδα που χρειάζεται και να είστε και οι δύο ευτυχισμένοι. Με προσπάθεια, θέληση, και κατάλληλη ενημέρωση, μπορείς να είσαι πιο έτοιμος/η στο μέλλον.

Share your Results: